Stylin’ Giveaway for Valentine’s Day

**UPDATE** CONGRATULATIONS to S&P reader Michelle Hudak from Cleveland, Ohio. She has won the contest!!!

A budget fashionista LOVES free stuff!

S&P Tip: A budget stylista LOVES free stuff!

Stylin’ & Profilin’ has teamed up with CareerBags.com for a gift giveaway that’s perfect for this upcoming Valentine’s Day. Since this is a style blog, fashionistas will have to put their know-how to the test, because it’s pop quiz time!

The PrizeVeronica London Laptop Tote, retail value: $140 (click image to enlarge).

CONTEST IS NOW  CLOSED. 

The Questions:

1) Who won the Council of Fashion Designers of America (CFDA) award for Top Menswear Designer in 2004? 

ANSWER: Sean ‘Diddy’ Combs

2) Name one of the four African-American models who appeared on the July 2008 cover of Vogue Italia.

ANSWER: Liya Kebede, Sessilee Lopez, Jourdan Dunn or Naomi Campbell

3) Who was the winner of season one of Bravo’s reality TV series “Project Runway”?

ANSWER: Jay McCarroll

4) Which designer was Michelle Obama wearing the night her husband won the U.S. presidential election?

ANSWER: Narciso Rodriguez

5) Who was Stylin’ & Profilin’s first Stylin’ Chick of the Week?

ANSWER: Iman

6) Which actress starred in the Lifetime Movie Channel’s bio-pic that chronicled the life of fashion icon Coco Chanel?

ANSWER: Shirley MacLaine or Barbara Bobulova

7) Who was the first African-American model to appear on the cover of Sports Illustrated’s swimsuit issue?

ANSWER: Tyra Banks

8) What was the name of the ill-fated restaurant chain opened by a group of popular supermodels in 1995?

ANSWER: Fashion Cafe

And after you’re done, check out CareerBag.com’s blog “Laptop Bag Lifeline.” It’s for stylistas looking for tips on how to keep it professional, stylish and organized.

About these ads

One thought on “Stylin’ Giveaway for Valentine’s Day

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s